בלוג קואופ הגיבורים

Share
חדשות עידכונים והודעות מקואופ הגיבורים

שבוע חדש ופינה חדשה!

נשלח 15 במאי 2011, 4:32 על ידי משתמש לא ידוע   [ עודכן 15 במאי 2011, 4:34 על ידי ספי, יוסף מיור ]

גיבורים, גיבורות, שדים ופיות, שבוע חדש ונפלא לכולכם!

עוד שבוע הגיע ועימו עוד משלוח של אוכל אורגני משובח שרק מחכה שתזמינו אותו. :) השמועה אומרת, אגב, שהבחורה הזה משורשי ציון הוא ממש אמן. שווה לבדוק את זה ;)
מצורף הטופס השבועי שאותו אתם מוזמנים למלא ולהחזיר לנו עד מחר בשעה 14:00. יהיה טעים, יהיה בריא, יהיה אדיר!

זוכרים איך אתם יכולים לקבל את האוכל שלכם? אני אזכיר לכם בכל מקרה:
1. הזמנה ישירה עד הבית תמורת דמי משלוח של 20 שקלים.
2. הזמנה לאחת מנקודות החלוקה המקסימות שלנו!
נקודת חלוקה יפו - הנקודה הותיקה שלנו בשד' ירושלים 41, ממש ליד אצטדיון בלומפילד. למזמינים לנקודה הזאת יש גם אפשרות לקבל תה, חיבוק והרבה אהבה. :) לפרטים, מיכאל - 054-5586008
נקודת חלוקה בית היוקה, מרכז תל אביב - בית היוקה הוא מרכז קהילתי לרפואה אלטרנטיבית (סינית, יפנית ועוד) בלב תל אביב - על בר גיורא פינת קינג ג'ורג' ממש צמוד ל חומוס אבו דאבי. רק זיכרו שבית היוקה הוא בכל זאת עסק שבטוב ליבו מסכים לארח אותנו במרחב שלו והשתדלו לקחת את ההזמנה שלכם לפני השעה 21:00 בערב ביום ההזמנה.
נקודת חלוקה גבעתיים - כן כן, סוף סוף יצאנו מגבולות תל אביב (בערך)! גרים בגבעתיים ורוצים לקבל מזון טוב ומזין? צרו קשר עם בחור אדיר בשם עידן שצירף את ביתו למסורת נקודות החלוקה החדשה שלנו - 057-8122992
3. וכמובן האפשרות השלישית - לפתוח נקודה חלוקה בביתכם, בבית העסק שלכם או בכל חלל מגניב אחר שיש ברשותכם! לנקודות חלוקה שלל יתרונות מגניבים וכיפיים - דמי המשלוח מתחלקים בין כל המזמינים (והמשלוח יוצא כמעט חינם), האוכל מגיע קרוב לביתכם והכי כיף - במהלך היום אתם פוגשים מלא אנשים מקסימים!

זוכרים שהבטחנו פינה חדשה? קבלו את פינת מקצוען השבוע!
מכירים את זה שאתם מחפשים בעל מקצוע ספציפי, כמו מטפל או מאלף כלבים, אבל פשוט יש כל-כך הרבה ואין לכם שום דרך לדעת מי טוב יותר, מי טוב פחות, מי מקצוען ולמי אין מושג מה הוא עושה?
כמו שאנחנו מוצאים בשבילכם את החקלאים הטובים ביותר כדי לספק לכם את המזון הטוב, מעתה נמליץ לכם גם על אנשים טובים אחרים שעושים עבודה נהדרת. בכל שבוע נמליץ לכם על חבר שהוא במקרה גם בעל מקצוע מגניב ושימושי. גם לכם יש בעלי מקצוע מומלצים? ספרו לנו על זה ונוכל לשתף אותם עם הקהילה. :)

את הפינה הזאת נחנוך עם טליה מיכאלי, גרפיקאית. צריכים כרטיס ביקור? פלאייר? עלון? חוברת? פוסטר? כל דבר מגניב אחר? אל תהססו - צרו איתה קשר - 050-5289998 או במייל talia.michaeli@gmail.com. לתיק העבודות שלה בפייסבוק. (גם הפוסטרים והפלאיירים של פסטיבל אקטיביזם האחרון הם עבודה פרי ידה).

יאללה להזמין! :)
ושיהיה שבוע נפלא!

סיכום מפגש חברי קואופ האקדמיה לגיבורי על

נשלח 27 בפבר׳ 2011, 16:40 על ידי ספי מיור   [ עודכן 27 בפבר׳ 2011, 16:44 על ידי ספי, יוסף מיור ]

המפגש התקיים ביום חמישי שעבר, בזלמן שניאור, לחברי קואופ האקדמיה לגיבורי על.
המטרה של המפגש הייתה להכיר את הדמויות של מי שמביא לנו את האוכל האורגני - ובעיקר את דוד עובדיה.

נכחו בפגישה:
חברי הקואופ-
ספי (מזון טוב), מיטל (זוגתי המופלאה), מיכאל (היזם), טליה (המעצבת), אהרון (שניהם), יובל (אתם יודעים), ועוד כמה אנשים שאני לא זוכר כרגע מיהם, אולי כי הם לא דיברו מספיק - ככה זה.
הגיעו לפגוש:
דוד (משלוחי האורגני), עמיר (מתכנת איזי פארם), גל תושיה (חקלאי לעתיד וחבר של דוד). הגענו באיחור 

ת'כלס, ציפיתי שיהיה סתם אבל היה לי ממש מעניין.
אחרי שכולם הציגו את עצמם, עשינו סבב 'למה חשוב לי לאכול אורגני'. והתשובות היו מעבר למילים. אז אני לא ממש אנסה לכתוב את זה כאן, אלה פשוט אפזר מילים שרשמתי על הדף: 

טעים                בריאות                           בריא                      טוב                     שלם                                הוליסטי        מניעת נזקים סביבתיים                משלוח_שבועי=הזמנה_שקולה_יותר   רגעים_עם_סלרי                   הוגן_לחקלאים                     עניין_קהילתי_אישי


והעיקר, יצאנו עם מסקנות ופעולות להמשך:

שקיות בד
התקבלה הצעה של אמנון (שהגיע לקראת הסוף) לייצר המון שקיות מבד ולהשתמש בהם במקום בשקיות ניילון לעלים ירוקים. אמנון, המרפא והיועץ תזונתי יודע כמה חשוב לאכול ירקות לא מרוססים. אז זה כל מה שהוא מזמין הוא הציע להיפגש איזה יום ולעבוד עם שמחה גדולה בלב ולתפור איזה מאתיים שקיות בד. אלה יהיו שקיות הבד של הקואופ. כל חבר שמקבל ירקות בשקית בד ידאג להחזיר אותם לדוד דרך עמית הנהג (שלא היה נוכח). ככה גם תמיד יהיו לנו שקיות רב שימושיות וגם הירקות שלנו לעולם לא יירקבו - מקסימום יתייבשו , שזה סבבה מאד.

קניית יבשים,
עלתה השאלה לגבי קנייה מרוכזת של יבשים. הנה התשובה של דוד: 
יש אפשרות ל:
אורז עגול מלא, סוכר דמררה, חיטה מלאה, קמח כוסין, קמח שיפון, קוואקר, סוכר דממרה
הכל אורגני בשקים של 25 ק"ג, מה תרצו שאוסיף?
יש אפשרות לעוד, קטניות ודגנים נוספים לפי ביקוש.
המשך לנושא הזה נמצא בהמשך הקריאה

אריזות אחרות
התקבלה ההחלטה לשמור על ארגזי הקרטון ולהחזיר אותם לדוד פעם בכמה זמן. אנחנו מקווים שעמית הנהג יזרום איתנו בקטע. 
לגבי שאר האריזות. הוחלט שאין טעם להחזיר אריזות פלסטיק. פשוט מכיוון שהיצרנים כנראה לא יעשו בהם שימוש חוזר מטעמי בריאות הציבור.

טיול
אין כמו טיול :)  אמנון הציע שאני אהיה אחראי על אירגון הטיול.. אני לא כל כך רוצה לקחת אחראיות אישית על הארגון. כלומר, אם אני אחראי על זה זה יידחה עד לקיץ לפחות. אם יש מי שמוכן להרים את הכפפה, אז יש כמה כפפות:  
  • יצירת קשר עם החקלאים בתיאום עם דוד ואיתי
  • אירגון רכבים ונהגים, אני מניח שיידרשו לפחות שנים רכבים (אני יכול להביא רכב אחד עם מקום לעוד שלושה - וכמובן שאצפה להשתתפות בדלק)
  • קביעת תאריך וזמנים 
  • תיקשורת ומיילים עם כולם לקראת הטיול
  • תיאום סדנאות על הדרך ופעילויות מגניבות אחרות
דרך טובה להתחיל תהיה שמישהו יחליט על צורת תיקשורת לדיבורים נוספים על הטיול. אולי אני אוסיף מחר איזה גאדג'ט באתר שלנו בשביל זה, ואולי מישהו יקדים אותי :)

דברים שלא דיברנו עליהם בפגישה אבל אני רוצה להוסיף כאן:

חלוקת רווחים
דוד רוצה לעזור לקואופ ולתת מתנות מידי פעם. אני חושב שאת המתנות האלה אנחנו, כחברי קהילה, יכולים בכיף לוותר על המתנות ולהעביר אותם ישירות לשימוש האקדמיה.
מעבר לכך, אני מקבל 2.5 אחוזים ממחזור המכירות ואני רוצה לתת 25% מהחלק שלי לטובת האקדמיה. זה יוצא סכומים צנועים מאד, אבל אם נגדל יפה זה יגדל בהתאם.

עדכון המגוון
יש המון מוצרים שדוד מציע ללקוחות שלו, שאני לא רוצה בבית. לא שהמוצרים לא טובים.. פשוט מגיע לי יותר טוב. קיבלתי רשות לערוך את המגוון איך שאני רוצה, והתחלתי בשינוי האירגון - הקטגוריות והתת קטגוריות. אני מכריז על יום שבת הקרוב כיום עדכון המגוון. אני אשב לי באקדמיה ואחשוב מה אנחנו רוצים ואיך לארגן את זה בעזרת התוכנה.

הצעה לפתיחת המעגל
נכון לעכשיו, יש לנו נק' חלוקה אחת וכחצי תריסר מזמינים קבועים. אני מציע לפתוח את האפשרות לאנשים נוספים להזמין במשלוח עד הבית או לנק' חלוקה נוספות. אחוז קטנצ'יק מכל מה שאנשים יזמינו יעזור לקהילה עם חשבונות ושטויות של כסף. מה דעתכם על הרעיון? 

זהו בינתיים.
דוד מדווח שהוא מאד נהנה לפגוש.
גל מספר שהיה לו מרגש לדעת שיש ביקוד לעבודת החקלאות שהוא רוצה לעשות.
מיטל זכתה בכל המקומות בתחרות המנה המצחיקה.

אני מבקש את סליחתכם על שלא טרחתי לעשות לעצמי הגהה.
מחכה לשמוע\לקרוא\לאכול בכיף :)

כל זה מתפרסם גם בבלוג קואופ הגיבורים באתר מזון טוב.

ספי

בברכה,
יוסף מיור


"..לחיצת רגלי באדמה מזניקה מאה רגשי חיבה, הם לועגים ליכולתי לספרם.." וולט ויטמן

הקואופרטיב יוצא לדרך!

נשלח 15 בינו׳ 2011, 3:16 על ידי ספי מיור   [ עודכן 15 בינו׳ 2011, 3:16 על ידי ספי, יוסף מיור ]

כמות הנרשמים לקואופרטיב נכון לשליחת מייל זה: 50.

שלום לכל הנרשמים לקואופ הגיבורים!
קודם כל, תודה לכל מי שעזר במסיבה, תודה לכל מי שנכח במסיבה ותודה לכל מי שלא בא למסיבה אבל רוצה לשתף איתנו פעולה בכל זאת. :) 
המסיבה, ללא ספק, הוכתרה כהצלחה - היו אנשים נפלאים, אוכל טעים ובריא וגם המון מידע מעשיר:
אמנון דפני, ביוכימאי ומטפל ברפואה סינית, סיפר לנו על היתרונות של מזון אורגני מבחינה מדעית, אקולוגית ורפואית. רוצים לדעת עוד על מה שאתם מכניסים לגוף שלכם? אתם מוזמנים לעיין באתר המזון.
יוסף מיור, נציג מיזם מזון טוב ושותף להקמת הקואופרטיב, דיבר על קואופרטיבים באופן כללי ופירט על הדרך שבה יפעל קואופ הגיבורים באופן ספציפי. השארו עימנו - פרטים נוספים המייל.

 אז איך הקואופרטיב יעבוד? 
כעת אנחנו עושים את צעדינו הראשונים ואנחנו עושים אותם לאט. כרגע לא נעבוד בצורה ישירה מול חקלאים ויצרנים אלא נעבוד עם בחור אדיר הידוע בשם דוד 'האורגני'. דוד למעשה יטפל בשבילינו בכל מה שקשור לקשר עם הספקים, אריזה ומיון והובלה עד פתח האקדמיה. למעשה דוד הוא השותף שלנו לקואופרטיב הזה והוא מחוייב לספק פרנסה הוגנת לחקלאים מצד אחד ולספק תוצרת איכותית לחברי הקואופ מצד שני.

מה שחשוב לנו הוא השקיפות - עם כל שאלה שיש לכם אתם יכולים לפנות לדוד 'האורגני', שאת מספרו ניתן למצוא בסוף המייל הזה. אתם גם יכולים לקבל ממנו פרטים ליצירת קשר עם החקלאים והיצרנים שלנו באופן ישיר - אנחנו אף מעודדים אתכם לעשות זאת. בהמשך, כל הפרטים על החקלאים והיצרנים יחד עם הפרטים ליצירת קשר איתם יהיו בעמוד ההזמנות על יד כל מוצר ומוצר.

המשלוחים יגיעו לאקדמיה לגיבורי על ברחוב זלמן שנאור 11 בכל יום שלישי בין השעות 16:00 עד 19:00 ולשם כך דרושים מתנדבים - כל שבוע יהייה זוג אחראים שבועי שעליהם תוטל האחריות לקבל את המשלוח, לתת את האריזות לחברים, לקחת מהם תשלום ולעשות חיים ביחד. המשמרות מתבצעות בזוגות על מנת שתהייה לנו הזדמנות להכיר אחד את השני יותר כאנשים ולא רק כחברים לקואופרטיב. :)

שימו לב שזוהי רק ההתחלה - ככל שנלמד לעבוד טוב יותר יחד, ככל שנגדל ככוח קניה, כך גם נוכל לקנות דברים עם אריזות רב-פעמיות, נוכל לקבל מגוון גדול יותר של דברים במחירים טובים יותר. מה שחשוב זה לזכור שמשמעות המילה קואופרטיב היא שיתוף פעולה ומעבר להכל זה מה שבאנו לעשות - לשתף פעולה ולפעול יחד. המפתח פה הוא כבוד והערכה - אחד לשני, לחקלאים, לספקים, לאדמה ולעולם בכלל.

ההזמנה הראשונה תפתח ביום ראשון לקראת המשלוח של יום שלישי - שימו לב שלעת עתה ההזמנה מיועדת לתושבי מרכז תל-אביב. עד אז, אתם מוזמנים להרשם לממשק ניהול ההזמנות

אם יש לכם עדיין שאלות כלשהן (וגם אם לא) אנחנו מזמינים אתכם לעיין בלינקים השונים ששתלנו במהלך המייל - הם רווים במידע שימושי.
חוץ מזה, אם יש לכם הצעות יעול, רעיונות או שסתם בא לכם לעזור לקואופרטיב בצורה כלשהי - דברו איתנו במייל הזה, או בצורה אישית:

מיכאל, האקדמיה לגיבורי על 0545586008
דוד, האורגני 0506300098
ספי, מזון טוב 0549845686

תודה לכולם ונתראה באקדמיה. :)

סיכום מסיבת השקה, ותחילת פעילות!

נשלח 13 בינו׳ 2011, 12:16 על ידי ספי מיור   [ עודכן 13 בינו׳ 2011, 12:38 על ידי ספי, יוסף מיור ]

המסיבה הייתה נפלאה, נכחו המון אנשים והיה ממש כיף.

המון תודות:
לחמודים שעסקו בארגון, עיצוב, שיווק, הכנה, ניקיון, בניית מוטיבציה, עידוד ותמיכה בחברים – בזכותכם זה קרה.
גם היה ממש טעים, המזון היה נפלא, תודה לכל מי שעסקו בבישול, הכנה, אריזה, משלוח, מיון, איסוף, זריעה, דישון והעשרת אדמה.

עיקר התוכן מהמסיבה:
אמנון דפני, ממייסדי קהילת 'האקדמיה לגיבורי-על', ביוכימאי ומטפל ברפואה סינית, הציג נקודות בראיה מדעית, אקולוגית ורפואית על צריכת מזון אורגני, לעומת מזון מתועש. רוב המידע מרוכז באתר המזון
 יוסף מיור, נציג מיזם מזון טוב וחבר בקהילת האקדמיה, דיבר על קואופים אורגניים. התקבלה הבנה על איך פועל קואופ הגיבורים

נכון להיום, ארבעים ותשעה מתעניינים נרשו לקואופ. בשלב זה, ההזמנה מיועדת לתושבי מרכז תל אביב, חברי האקדמיה לגיבורי על. יש אפשרויות נוספות, ספי מזמין אתכם ליצור קשר איתו ועם מזון טוב (פרטי תקשורת למטה).

ההזמנה הראשונה
תפתח ביום ראשון לקראת המשלוח של יום שלישי. בינתיים, חברים מתבקשים להצטרף בממשק ניהול ההזמנות.

לבריאות קהילת החיים.



ספי, יוסף מיור
יזם לפיתוח בר קיימא
ק ה י ל ת   ח י י ם    ט ו ב

פרטים ליצירת קשר.png

מוזמנים להכיר ולשתף, האתרים שלנו:
חיים טוב - קהילה לפיתוח בר קיימא במזה"ת
מזון טוב - צרכנות מודעת מטפחת חקלאים טובים 
רשת היוזמות - מרחב ניהול שיתופי ליוזמות וקהילות
"..לחיצת רגלי באדמה מזניקה מאה רגשי חיבה, הם לועגים ליכולתי לספרם.." וולט ויטמן


הקואופרטיב יוצא לדרך!

נשלח 13 בינו׳ 2011, 12:14 על ידי ספי מיור   [ עודכן 16 בינו׳ 2011, 6:11 על ידי ספי, יוסף מיור ]

כמות הנרשמים לקואופרטיב נכון לשליחת מייל זה: 50.

שלום לכל הנרשמים לקואופ הגיבורים!
קודם כל, תודה לכל מי שעזר במסיבה, תודה לכל מי שנכח במסיבה ותודה לכל מי שלא בא למסיבה אבל רוצה לשתף איתנו פעולה בכל זאת. :) 
המסיבה, ללא ספק, הוכתרה כהצלחה - היו אנשים נפלאים, אוכל טעים ובריא וגם המון מידע מעשיר:
אמנון דפני, ביוכימאי ומטפל ברפואה סינית, סיפר לנו על היתרונות של מזון אורגני מבחינה מדעית, אקולוגית ורפואית. רוצים לדעת עוד על מה שאתם מכניסים לגוף שלכם? אתם מוזמנים לעיין באתר המזון.
יוסף מיור, נציג מיזם מזון טוב ושותף להקמת הקואופרטיב, דיבר על קואופרטיבים באופן כללי ופירט על הדרך שבה יפעל קואופ הגיבורים באופן ספציפי. השארו עימנו - פרטים נוספים המייל.

 אז איך הקואופרטיב יעבוד? 
כעת אנחנו עושים את צעדינו הראשונים ואנחנו עושים אותם לאט. כרגע לא נעבוד בצורה ישירה מול חקלאים ויצרנים אלא נעבוד עם בחור אדיר הידוע בשם דוד 'האורגני'. דוד למעשה יטפל בשבילינו בכל מה שקשור לקשר עם הספקים, אריזה ומיון והובלה עד פתח האקדמיה. למעשה דוד הוא השותף שלנו לקואופרטיב הזה והוא מחוייב לספק פרנסה הוגנת לחקלאים מצד אחד ולספק תוצרת איכותית לחברי הקואופ מצד שני.

מה שחשוב לנו הוא השקיפות - עם כל שאלה שיש לכם אתם יכולים לפנות לדוד 'האורגני', שאת מספרו ניתן למצוא בסוף המייל הזה. אתם גם יכולים לקבל ממנו פרטים ליצירת קשר עם החקלאים והיצרנים שלנו באופן ישיר - אנחנו אף מעודדים אתכם לעשות זאת. בהמשך, כל הפרטים על החקלאים והיצרנים יחד עם הפרטים ליצירת קשר איתם יהיו בעמוד ההזמנות על יד כל מוצר ומוצר.

המשלוחים יגיעו לאקדמיה לגיבורי על ברחוב זלמן שנאור 11 בכל יום שלישי בין השעות 16:00 עד 19:00 ולשם כך דרושים מתנדבים - כל שבוע יהייה זוג אחראים שבועי שעליהם תוטל האחריות לקבל את המשלוח, לתת את האריזות לחברים, לקחת מהם תשלום ולעשות חיים ביחד. המשמרות מתבצעות בזוגות על מנת שתהייה לנו הזדמנות להכיר אחד את השני יותר כאנשים ולא רק כחברים לקואופרטיב. :)

שימו לב שזוהי רק ההתחלה - ככל שנלמד לעבוד טוב יותר יחד, ככל שנגדל ככוח קניה, כך גם נוכל לקנות דברים עם אריזות רב-פעמיות, נוכל לקבל מגוון גדול יותר של דברים במחירים טובים יותר. מה שחשוב זה לזכור שמשמעות המילה קואופרטיב היא שיתוף פעולה ומעבר להכל זה מה שבאנו לעשות - לשתף פעולה ולפעול יחד. המפתח פה הוא כבוד והערכה - אחד לשני, לחקלאים, לספקים, לאדמה ולעולם בכלל.

ההזמנה הראשונה תפתח ביום ראשון לקראת המשלוח של יום שלישי - שימו לב שלעת עתה ההזמנה מיועדת לתושבי מרכז תל-אביב. עד אז, אתם מוזמנים להרשם לממשק ניהול ההזמנות

אם יש לכם עדיין שאלות כלשהן (וגם אם לא) אנחנו מזמינים אתכם לעיין בלינקים השונים ששתלנו במהלך המייל - הם רווים במידע שימושי.
חוץ מזה, אם יש לכם הצעות יעול, רעיונות או שסתם בא לכם לעזור לקואופרטיב בצורה כלשהי - דברו איתנו במייל, או בצורה אישית

תודה לכולם ונתראה באקדמיה. :)
מיכאל

קואופ הגיבורים יוצא במייל #2 לקראת מסיבת השקה

נשלח 12 בינו׳ 2011, 3:22 על ידי ספי מיור   [ עודכן 13 בינו׳ 2011, 12:15 על ידי ספי, יוסף מיור ]

שלום לכולכם!

קודם כל אנחנו ממש שמחנו לראות שהיו כמה וכמה נרשמים חדשים מאז המייל הקודם, אז ברוכים הבאים ותודה לכל מי שממשיך להפיץ את הבשורה לחברים!
רצינו להזכיר לכם שלשבת הקרובה מתבשלת מסיבה אורגנית, בריאה וטעימה באקדמיה שתהווה את ההשקה הרשמית של הקואופרטיב, בדיוק הכנו אתמול להכין את התפריט והתכניה ואתם מוזמנים לעיין בהם ולהתחיל להזיל ריר לקראת יום שבת. :)

את כל ההודעות הרלוונטיות לקואופרטיב כבר נודיע במסיבה עצמה, פשוט כי הרבה יותר נחמד לדבר עם אנשים ולא עם מחשבים ועם זאת ישנן כמה הודעות שהיינו רוצים להודיע לקראת המסיבה:
  • המסיבה תתחיל ביום שבת, ה-8 בינואר בשעה 14:00 ואלא אם כן ירד גשם, היא תהייה בגינה של האקדמיה לגיבורי על ברחוב זלמן שנאור 11, בקומת הקרקע - שתי דקות הליכה מגן מאיר ושלוש דקות הליכה מדיזינגוף סנטר.
  • אם בא לכם לעזור בהכנה של האוכל, באירגון של המסיבה, או שסתם בא לכם להכיר אותנו לפני כולם - אתם מוזמנים להצטרף אלינו באקדמיה לגיבורי על כבר בשעה 11 בבוקר!
  • עזרה נוספת שתוכלו להציע: כלים. כלים לאוכל, כלים להגשה, כלים לאכול איתם. אם אתם רוצים להביא כלים ולא בטוחים מה להביא, דברו עם מיכאל - 054-5586008.
  • בכדי שהקואופרטיב יתחיל באמת לפעול, אנחנו נצטרך כמה מתנדבים לצוות הקואופרטיב שבא להם לבצע עבודות מנהליות כמו ניהול הזמנות, גזברות, קשרים עם חקלאים וכו'. משהו מזה נשמע לכם מעניין? דברו עם מיכאל בטלפון (054-5586008) או באירוע עצמו!
  • על מנת לכסות את ההוצאות של המסיבה (בעיקר האוכל), לכן המסיבה היא בעמלות סמלית של 20 שקלים לאדם.
וזהו בעצם, עכשיו מה שנשאר זה לחכות עוד פחות מ-48 שעות ולהגיע למסיבה כדי שסוף סוף נוכל להשיק את הקואופרטיב הזה באופן רישמי, נראה אתכם שם!

קואופ הגיבורים, מייל ראשון!

נשלח 12 בינו׳ 2011, 3:20 על ידי ספי מיור   [ עודכן 12 בינו׳ 2011, 3:21 על ידי ספי, יוסף מיור ]

היי לכולכם!

תודה שנעניתם לקריאה שלנו ועניתם לסקר. כבר עשרים ושלושה נרשמו לסקר, ענו "כן, אנחנו רוצים להיות חלק מקואופ הגיבורים", ומקבלים את המייל הזה.

לא יודע מה אתכם, אנחנו כבר מרגישים בריאים יותר רק מלחשוב על זה שבקרוב נוכל להינות מאוכל בריא וטרי יותר. איזה כיף!

העדכונים שחיכיתם להם:

1. התחלנו לבדוק וליצור קשר עם המקורות הטובים ביותר למזון טוב במחיר הוגן.
כיאה לקהילת גיבורי על, בסיפור הזה כולם מנצחים, אולי חוץ מרשתות המזון. פרטים נוספים על מחירים במסיבה. תמשיכו לקרוא..

2. עדיין מזמינים גיבורים להצטרף לקואופרטיב. את הקישור הזה תשלחו לאנשים בת"א שאתם אוהבים, ורוצים כחלק מהקואופ בכדי לקרוא הסבר קצר ולהירשם.

3. מסיבת השקה לקואופרטיב!!! המסיבה נועדה להבין מה זה קואופ, איך מזמינים ומה עושים.
נשמע על קואופים בארץ ובעולם, נכיר את דוד משירות "האורגני" שמספק משלוחים מחקלאים טובים

שבת הבאה ה - 8 לינואר, באקדמיה לגיבורי על

(רחוב זלמן שנאור 11 - 2 דקות מדיזינגוף סנטר\גן מאיר)

שימו לב! במסיבה יהיו אנשים מדהימים, אוכל בריא, מוזיקה, הסבר כללי על אוכל אורגני וקואופרטיבים וכמובן המון המון כיף. אנחנו מזמינים 3 נשים או אנשים לקבל אחראיות על תיאום הבישולים (כבר יש לנו בשלנים), לוגיסטיקה, ומוזיקה

פרטים נוספים באיוונט פייסבוק

אז עם המון המון אהבה,
תודה שקראתם ומחכים לראות אתכם ולענות על כל השאלות במסיבת ההשקה .

1-7 of 7