סיכום מסיבת השקה, ותחילת פעילות!

נשלח 13 בינו׳ 2011, 12:16 על ידי ספי מיור   [ עודכן 13 בינו׳ 2011, 12:38 על ידי ספי, יוסף מיור ]
המסיבה הייתה נפלאה, נכחו המון אנשים והיה ממש כיף.

המון תודות:
לחמודים שעסקו בארגון, עיצוב, שיווק, הכנה, ניקיון, בניית מוטיבציה, עידוד ותמיכה בחברים – בזכותכם זה קרה.
גם היה ממש טעים, המזון היה נפלא, תודה לכל מי שעסקו בבישול, הכנה, אריזה, משלוח, מיון, איסוף, זריעה, דישון והעשרת אדמה.

עיקר התוכן מהמסיבה:
אמנון דפני, ממייסדי קהילת 'האקדמיה לגיבורי-על', ביוכימאי ומטפל ברפואה סינית, הציג נקודות בראיה מדעית, אקולוגית ורפואית על צריכת מזון אורגני, לעומת מזון מתועש. רוב המידע מרוכז באתר המזון
 יוסף מיור, נציג מיזם מזון טוב וחבר בקהילת האקדמיה, דיבר על קואופים אורגניים. התקבלה הבנה על איך פועל קואופ הגיבורים

נכון להיום, ארבעים ותשעה מתעניינים נרשו לקואופ. בשלב זה, ההזמנה מיועדת לתושבי מרכז תל אביב, חברי האקדמיה לגיבורי על. יש אפשרויות נוספות, ספי מזמין אתכם ליצור קשר איתו ועם מזון טוב (פרטי תקשורת למטה).

ההזמנה הראשונה
תפתח ביום ראשון לקראת המשלוח של יום שלישי. בינתיים, חברים מתבקשים להצטרף בממשק ניהול ההזמנות.

לבריאות קהילת החיים.



ספי, יוסף מיור
יזם לפיתוח בר קיימא
ק ה י ל ת   ח י י ם    ט ו ב

פרטים ליצירת קשר.png

מוזמנים להכיר ולשתף, האתרים שלנו:
חיים טוב - קהילה לפיתוח בר קיימא במזה"ת
מזון טוב - צרכנות מודעת מטפחת חקלאים טובים 
רשת היוזמות - מרחב ניהול שיתופי ליוזמות וקהילות
"..לחיצת רגלי באדמה מזניקה מאה רגשי חיבה, הם לועגים ליכולתי לספרם.." וולט ויטמן


Comments